Examenstresssssssssss

En het recept voor overheerlijke havermoutpita’s met kipfilet en zelfgemaakte guacamole!

Zoals ik de vorige keer al aangaf; studeren is op het moment het hoogtepunt in mijn leven (klinkt zwaar he ;)). Mijn geplande momenten leer ik maar ook ieder per ongeluk vrij momentje duik ik mijn boeken in. Afgelopen les hebben we het over etiketten gehad. Super interessant en weer een openbaring. Dat kant en klare producten niet heel voedzaam waren wist ik al wel, maar wat een   teksten en verkeerde informatie staat er toch op veel verpakkingen! Wel ontzettend leuk om hier over te leren.
Het punt is aangekomen dat we de stof voor het examen wel hebben gehad*slik*. Dat betekent dat ik vanaf nu echt officieel examenstress heb. Nog 2 lessen en dan is het zover... Ik kreeg zelfs al een mailtje met de datum van mijn diploma-uitreiking, Tja, dan schiet het wel echt heel erg op! Dus ben ik druk bezig met mijn clientcases. De andere opdrachten heb ik gelukkig al ingeleverd. Ik dacht: “Zo snel mogelijk netjes afwerken, zodat ik me kan focussen op het examen”. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nu erg veel vind. Studeren, werken, huishouden, alles samen. Het liefst wil je nu alleen maar met je studie bezig zijn en dat kan niet, want de rest draait ook gewoon door. Het is een korte periode waarvan ik denk dat iedereen er mee struggelt. Je moet dit gewoon ondergaan en even twee maanden keihard bikkelen. Wat ik als tip voor iedereen die deze opleiding gaat volgen wil meegeven, is dat je op tijd aan je opdrachten begint en dat je vanaf het begin van je opleiding al een paar uur per week inplant om de opdrachten te maken en de stof door te nemen.
Voor nu duik ik weer de boeken in en heb ik natuurlijk nog een lekker receptje voor jullie beschreven! Lekker als lunch!

Voor meer lekkere recepten en tips volg me op Facebook via YA lifestyle en op Instagram onder ya.lifestyle.

Tot snel!

Havermoutpita’s met kipfilet en zelfgemaakte guacamole

 

Ingrediënten:

Voor de pita’s

-       50 gram gemalen havermout

-       50 gram Griekse yoghurt 0% vet

-       1 ei

-       1 el pompoenpitten

-       Peper en zout

Voor het beleg

-       2 plakjes kipfilet

-       1 avocado

-       2 cherrytomaatjes

-       Scheutje citroensap

-       ¼ sjalot

-       Peper en zout

To do:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng alle ingrediënten in een kom door elkaar en verdeel dit over de met bakpapier bekleedde bakplaat van de oven. Maak er dunne schijven van. Schuif de bakplaat in de oven voor 20 minuten.

Prak de avocado. Snijd het uitje fijn, verwijder het vruchtvlees van de cherrytomaatjes en snijd deze ook in kleine stukjes. Meng dit alles samen met het citroensap door de avocado.

 

Beleg de pita’s met de kip en doe de guacamole er bovenop.

 

Smakelijk!


Comments (0)

No comments found!

Write new comment

Maak als coach een vliegende start

Wist je dat door ons opgeleide (vitaal)coaches regelmatig worden ingezet voor onze bedrijfstrainingen? Wij bemiddelen en faciliteren. Zo brengen wij onze Hamel visie optimaal over én maak jij als coach kans op een vliegende start.

Register

Ben je op zoek naar een consulent of (vitaal)coach in jouw regio? In ons register staan alle door het Hamel College opgeleide coaches en consulenten geregistreerd.

Hamel VitaalShop

In de Hamel VitaalShop vind je producten die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Deze producten sluiten nauw aan bij onze opleidingen. De VitaalShop is daarom een handig hulpmiddel voor onze cursisten. Natuurlijk zijn ook niet-cursisten van harte welkom in de VitaalShop.