Food Move Mind Weblog

Voorheen lekkerengezondleven.nl.

Afgelopen vrijdag was het zover: mijn examen. Na een jaar vol informatie en flink studeren was het grote moment aangebroken.

Lees meer

Tenerife.. Daar heb ik afgelopen week doorgebracht. Het was er heerlijk! Mooi weer, lekker strand, leuk gezelschap en.. Lekker en veel eten!

Lees meer

Ze had eerst een HR-functie, maar besloot het roer op een gegeven moment helemaal om te gooien. Ze wilde een opleiding gaan doen en zich gaan richten...

Lees meer

Voeding is iets dat Aniek Hurks (25) altijd al geïnteresseerd heeft. Vooral wat gezonde voeding nu eigenlijk precies met je doet.

Lees meer

En het recept voor overheerlijke havermoutpita’s met kipfilet en zelfgemaakte guacamole!

Lees meer

Glucose, sucrose, glucose-stroop, dadelstroop, oerzoet, rietsuiker, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Lees meer

En een ‘healthy brownie’ met walnoten!

Lees meer

Waar ga ik het over hebben? De moeilijke woorden in de les? Het opstarten van een eigen zaak? Of de nieuwe schijf van vijf? Zoveel te vertellen maar...

Lees meer

Mijn naam is Yvette, 33 jaar en ik kom uit Tilburg. Al vanaf mijn 21e was ik aan het sukkelen met mijn gezondheid. Ik had veel last van mijn darmen en...

Lees meer

‘De docenten hebben heel veel kennis, en dat maakt de opleiding bijzonder’

Lees meer

Maak als coach een vliegende start

Wist je dat door ons opgeleide (vitaal)coaches regelmatig worden ingezet voor onze bedrijfstrainingen? Wij bemiddelen en faciliteren. Zo brengen wij onze Hamel visie optimaal over én maak jij als coach kans op een vliegende start.

Register

Ben je op zoek naar een consulent of (vitaal)coach in jouw regio? In ons register staan alle door het Hamel College opgeleide coaches en consulenten geregistreerd.

Hamel VitaalShop

In de Hamel VitaalShop vind je producten die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Deze producten sluiten nauw aan bij onze opleidingen. De VitaalShop is daarom een handig hulpmiddel voor onze cursisten. Natuurlijk zijn ook niet-cursisten van harte welkom in de VitaalShop.