Wat is de Hamel VitaalShop?

In onze opleidingen adviseren wij cursisten over het gebruik van producten, die ingezet worden bij leefstijlverbetering. Deze producten sluiten nauw aan bij onze visie en de lesstof over vitaliteit. Denk aan:

• voeding en supplementen

• trainingsmiddelen, zoals kettlebells, fitnessballen en halterstangen

• boeken zoals Oerslank en Goed lunchen

• meten is weten artikelen zoals ketostix, huidplooimeters

• verzorgingsartikelen zoals gifvrije deo, fluoridevrije tandpasta

 

Voor cursisten en niet-cursisten

De VitaalShop is primair een handig en praktisch hulpmiddel voor onze cursisten. Heb je als niet-cursist interesse in een leefstijl vol vitaliteit? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze VitaalShop!

De shop op het internet is gesloten maar kom gerust langs, mail naar info@hamelcollege.nl of bel 0183-634300. We praten je graag of bij kunnen je een bestellijst mailen.

Maak als coach een vliegende start

Wist je dat door ons opgeleide (vitaal)coaches regelmatig worden ingezet voor onze bedrijfstrainingen? Wij bemiddelen en faciliteren. Zo brengen wij onze Hamel visie optimaal over én maak jij als coach kans op een vliegende start.

Register

Ben je op zoek naar een consulent of (vitaal)coach in jouw regio? In ons register staan alle door het Hamel College opgeleide coaches en consulenten geregistreerd.

Hamel VitaalShop

In de Hamel VitaalShop vind je producten die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Deze producten sluiten nauw aan bij onze opleidingen. De VitaalShop is daarom een handig hulpmiddel voor onze cursisten. Natuurlijk zijn ook niet-cursisten van harte welkom in de VitaalShop.