Zoek je een coach of consulent?

Ben je op zoek naar een Gewichtsconsulent, Functional Personal Trainer, Life Coach of Vitaalcoach bij jou in de regio? Bijvoorbeeld omdat je:

  • zelf begeleiding nodig hebt

  • een bedrijfstraining organiseert

  • iemand zoekt om voorlichting te geven

  • een activiteit organiseert op het gebied van vitaliteit

Neem vrijblijvend contact op

Jouw zoektocht stopt hier! In ons register staan alle door het Hamel College opgeleide coaches en consulenten geregistreerd. Er zit altijd wel iemand bij die aan jouw wensen kan voldoen. Neem geheel vrijblijvend contact op met de coach of consulent van jouw keuze om de mogelijkheden te bespreken.

Natuurlijk mag je ook contact met ons opnemen om je te laten adviseren over jouw keuze.

Ga naar het register

Maak als coach een vliegende start

Wist je dat door ons opgeleide (vitaal)coaches regelmatig worden ingezet voor onze bedrijfstrainingen? Wij bemiddelen en faciliteren. Zo brengen wij onze Hamel visie optimaal over én maak jij als coach kans op een vliegende start.

Register

Ben je op zoek naar een consulent of (vitaal)coach in jouw regio? In ons register staan alle door het Hamel College opgeleide coaches en consulenten geregistreerd.

Hamel VitaalShop

In de Hamel VitaalShop vind je producten die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Deze producten sluiten nauw aan bij onze opleidingen. De VitaalShop is daarom een handig hulpmiddel voor onze cursisten. Natuurlijk zijn ook niet-cursisten van harte welkom in de VitaalShop.