Wandelcoaching: Méér dan wandelen, méér dan coachen!

Natuurlijk hou je de ontwikkelingen in je vakgebied bij en heb je wel eens van wandelcoaching gehoord. Vraag jij je af wat het is en hoe jij wandelcoaching in jouw praktijk kunt inzetten kom dan  naar het Hamelcollege voor een bijscholing.

In het theoriedeel van deze bijscholing staan recente onderzoeken en inzichten centraal. Daarnaast wordt een aantal verschillende methoden toegelicht zoals bv natuurwandelingen en themawandelingen.

Zelf doen is vaak de beste leerschool. In het praktijkdeel van deze bijscholing ga je zelf ervaren hoe het is om een aantal interventies wandelend uit te voeren. Doe makkelijke schoenen aan en check de buienradar even, we gaan sowieso naar buiten.

In het derde deel krijg je allemaal praktische tips die o.a. gaan over:

  • de juiste doelgroep
  • het uitzoeken van de juiste routes
  • links voor meer informatie
  • gebruik van ondersteunende materialen
  • het gebruik van je mobiele telefoon

Neem actief deel en ga de deur uit met een nieuwe, effectieve en laagdrempelige coachmethodiek! Lees alles nog eens na in de hand-out die hoort bij deze bijscholing.

Vind je deze workshop interessant? Dan is onze basisopleiding tot Life Coach misschien iets voor jou

Deze workshop is uitermate geschikt voor life coaches en gewichtsconsulenten.

Docent

Sociaal- en organisatiepsycholoog Carin Kerkhoven is een ervaren coach met jarenlange ervaring als organisatie-adviseur en executive coach bij o.a. de Belastingdienst en Rijkswaterstaat. Ze begeleidde een breed scala aan verandertrajecten en verzorgde individuele coaching binnen deze organisaties. Als Wandelcoach Nieuwegein heeft ze van haar liefde voor actief bewegen in de natuur en haar passie voor coaching een krachtige combinatie gemaakt, die ze graag met anderen deelt.

Inschrijven Wandelcoaching

Datum 26 maart 2018 17 september 2018
Locatie Gorinchem Gorinchem
Lesdag Maandag Maandag
Lestijd 18:00 – 21:00 10:00 - 16:30
Kosten € 65,- 125,- incl. lunch
  gestart Inschrijven