Coaches aan het woord: Marja Loeff

Marja Loeff is een van de eerste Hamel College Vitaalcoaches. Een dame met hart voor het vak.

Motivatie

“Gezondheid, en alles wat daarmee te maken heeft, vind ik fascinerend. Op zoek naar meer kennis kwam ik op internet het woord ‘leefstijladviseur’ tegen. Dat wekte mijn interesse, wat doet zo iemand? Op de website van het Hamel College vond ik meer uitleg en werd ik meteen enthousiast over de Vitaalcoach opleiding.”

Waarom het Hamel College?

“Ik ben naar de open dag gegaan en het voelde meteen goed. Het persoonlijke contact en de sfeer zijn prettig. Vrij snel zat ik in de schoolbanken. Ik heb geen uitgesproken voorkeur voor één van de basisopleidingen Gewichtsconsulent, Personal functional trainer en Life coach. Juist de onderlinge samenhang en brede context spreken mij aan en maken van de Vitaalcoach opleiding een totaalpakket. Geen enkele andere opleider biedt een integrale aanpak aan, zoals Hamel College dat doet.”

Ervaringen als Vitaalcoach

“Ik heb een eigen praktijk, maar ben vrij snel na het afronden van de opleiding voor het Hamel College aan de slag gegaan. Ik geef de training Energiemanagement aan de politie, verzorg workshops in het bedrijfsleven en sta af en toe voor de klas. Een win-win samenwerking: Hamel brengt haar visie over via een door haar opgeleide coach en ik ben blij met het werk. Mijn focus ligt op bedrijfstrainingen. Het leukste aspect van mijn werk? De interactie in groepen. Daar krijg ik energie van!”

Tip voor cursisten

“Hou de stof en de opdrachten goed bij! Het is veel en als je achter gaat lopen, kom je in de problemen. En ga aan de slag met je enthousiasme overbrengen. Zo vind je vanzelf je eigen weg als coach.”

Meer weten?

Ga naar www.vitaalcoachhuizen.nl en lees alles over de aanpak van Marja.

Inschrijven beroepsopleiding Vitaalcoach

Zie je de opleiding Vitaalcoach helemaal zitten? Kies dan zelf met welke basisopleiding je start: Gewichtsconsulent, Functional Personal Trainer of Life Coach. Op elke opleidingspagina kun je je inschrijven en tref je informatie aan over opleidingsdata, locaties en kosten.

Specialisaties, cursussen en workshops

Wil je jouw kennis tijdens of na het afronden van de opleiding Vitaalcoach verdiepen? Check dan onze specialisaties. Of volg één van onze cursussen of workshops.

Maak als coach een vliegende start

Wist je dat door ons opgeleide (vitaal)coaches regelmatig worden ingezet voor onze bedrijfstrainingen? Wij bemiddelen en faciliteren. Zo brengen wij onze Hamel visie optimaal over én maak jij als coach kans op een vliegende start.