Kom naar de open dagen van het Hamel College!

Heb je interesse in een van onze opleidingen, maar twijfel je nog? Of wil je graag meer zien en weten over onze aanpak, onze medewerkers en ons hoofdkantoor of opleidingslocatie? Of kom je gewoon gezellig een kop koffie drinken? Je bent van harte welkom op onze open dagen!

Actuele kalender open dagen

Zondag 8 september 2019 van 13:00 tot 16:00 uur in Gorinchem.
Informatiebijeenkomst over al onze opleidingen. Maak kennis met onze docenten en proef de sfeer op onze hoofdvestiging.

Open dag gemist?

Of wil je al eerder langs komen? Geen probleem! Neem dan contact op om persoonlijk af te spreken. We maken graag tijd voor je vrij.

Maak als coach een vliegende start

Wist je dat door ons opgeleide (vitaal)coaches regelmatig worden ingezet voor onze bedrijfstrainingen? Wij bemiddelen en faciliteren. Zo brengen wij onze Hamel visie optimaal over én maak jij als coach kans op een vliegende start.

Register

Ben je op zoek naar een consulent of (vitaal)coach in jouw regio? In ons register staan alle door het Hamel College opgeleide coaches en consulenten geregistreerd.

Hamel VitaalShop

In de Hamel VitaalShop vind je producten die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Deze producten sluiten nauw aan bij onze opleidingen. De VitaalShop is daarom een handig hulpmiddel voor onze cursisten. Natuurlijk zijn ook niet-cursisten van harte welkom in de VitaalShop.