Nieuws

Hierbij ontvang je de eerste nieuwsbrief van het jaar 2016. Hierin hebben wij onder andere aandacht voor de opleidingen die starten in het voorjaar. 


Houd onze nieuwsbrieven in de gaten voor de laatste ontwikkelingen! Heb je vragen over een van de onderwerpen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact via info@hamelcollege.nl (of reply) of bel 0183-634300.

 

Gratis wifi voor cursisten en bezoekers

Aan ons nieuwe pand worden nog steeds aanpassingen gedaan om beter op de wensen van de cursisten en ons aan te sluiten. De nieuwste aanwinst is wifi dat gekoppeld is aan onze facebook. 


Je kunt je telefoon of laptop zo instellen dat je automatisch verbinding maakt met onze wifi. Als je het internet op gaat kun je inchecken op facebook en de hele dag gebruik maken van deze gratis aansluiting.

 

Gediplomeerd Gewichtsconsulent

Op 8 april 2016 gaat er weer een groep gewichtsconsulenten van start in Gorinchem. 


Er is nog plaats dus wil je meer weten over voeding? Wil je zelf een beter voedingspatroon of anderen hiermee begeleiden? Zie je door de bomen het bos niet meer door de tegenstrijdige adviezen die je overal leest en hoort? Ontwikkel je eigen visie!

Klik hier voor aanvullende informatie of schrijf direct in!

We waren het eerste opleidingsinstituut dat deze opleiding als contactonderwijs aan is gaan bieden en zijn trots op onze alumni die overal in het land actief zijn met onze werkwijze om een nieuwe leefstijl te omarmen in plaats van te lijnen. Gezonde voeding waardoor je lekkerder in je vel zit, daar gaat het om!

 

Life Coach met NOBCO erkenning

Wil je als coach aan de slag? Volg dan de opleiding Life Coach! Deze start op 22 maart 2016 in Gorinchem en er is nog plaats voor enkele deelnemers. 


Na het afronden van deze opleiding kun je een eigen praktijk openen als Life Coach maar het is ook een mooie aanvulling voor elke functie waarbij je met mensen werkt. Als je gewichtsconsulent bent krijg je hiervoor maar liefst 15 studiepunten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Klik hier voor aanvullende informatie of om je op te geven!

 

e-Learning


In verband met een zakelijk project waar Hamel College in betrokken is konden we er niet meer omheen, e-learning! We zijn kleinschalig begonnen met software waarvoor nieuwe cursisten een inlog krijgen. Via de inlog kun je informatie als het lesrooster terugvinden maar ook worden hier per les de presentaties aangeboden en indien van toepassing andere documenten. De komende tijd zal de software steeds completer worden! 

 

Hamel register

Coaches kunnen zich gratis registreren

Hamel College biedt haar coaches de mogelijkheid zich te registeren op onze website.


Dit Hamel register is een zoekwijzer voor bezoekers die op zoek zijn naar een Gewichtsconsulent, Functional Personal Trainer, Life- of Vitaalcoach bij hen in de buurt. We merken dat het register steeds vaker wordt bekeken. Mocht je je willen registeren, stuur een email naar info@hamelcollege.nl zodat wij jou de formulieren toe kunnen sturen.

Deelname is gratis als je een link naar Hamel College opneemt in je site. Dit komt jouw en onze vindbaarheid ten goede!

http://hamelopleidingen.nl/register/

 

Blog

Het zal de trouwe volgers niet ontgaan zijn dat we tegenwoordig een actieve blog hebben. Onze vaste blogster is Laura van Horik. Deze student journalistiek zorgt elke 2 weken voor een interview met een van onze (ex)cursisten of contact met uiteenlopende onderwerpen.


Vind je het leuk om hier een keer aan mee te werken en heb je een spraakmakend onderwerp? Mail dan naar danielle@hamelcollege.nl. Om de blog te lezen klik je hier.