Nieuws

Dit is de laatste nieuwsbrief voor de zomer 2016. Hierin hebben we aandacht voor de veranderingen in de organisatie en nieuwe gezichten.


Houd onze nieuwsbrieven in de gaten voor de laatste ontwikkelingen! Heb je vragen over een van de onderwerpen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact via info@hamelcollege.nl (of reply) of bel 0183-634300.

 

Nieuwe situatie en vernieuwing

We kijken terug op een roerig studiejaar. Vanaf 1 juli 2016 bestaat team Hamel College uit Johan Jansen, Daniëlle Sporken, Petra van Dijk en Justien van Looijen. Carel en Coriene zijn een andere richting ingeslagen. We hebben dit in goed overleg en naar ieders tevredenheid kunnen regelen en wensen Carel en Coriene veel succes! Tevens willen we iedereen bedanken voor het vertrouwen en voor de hartverwarmende reacties.


Natuurlijk kijken we ook terug op een succesvol jaar waarin tot nu toe alle cursisten geslaagd zijn. Die willen we bij deze van harte feliciteren. De enkeling die nog een casus dient in te leveren, succes met de laatste lootjes!

 

Voor komend studiejaar hangt vernieuwing in de lucht

Zo zijn er nieuwe gezichten voor de klas en er komt ook nieuw scholingsaanbod. We starten met het vertrouwde aanbod:

 

Gewichtsconsulent

Deze beroepsopleiding biedt veel mogelijkheden op het gebied van werkzaamheden met voeding en voedingsadvies. De mogelijkheden om verder te leren zijn ook volop aanwezig. 


Voor deze opleiding zijn er twee nieuwe gezichten te zien voor komend schooljaar: Jessica van Vliet en Neeltje Kooistra.

 

Jessica van Vliet

Zelf ooit begonnen met de opleiding gewichtsconsulent bij het Hamel College.

Ze geeft al enkele jaren les bij andere opleiders maar nu weer terug waar het allemaal begon.

 

Neeltje Kooistra

Heeft na 25 jaar lesgeven op school haar hart gevolgd en zich gaan verdiepen in voeding.

Haar passie is voeding en haar missie is kennis over voeding over te dragen.

 

Functional Personal Trainer

Wil je als Personal Trainer het verschil maken? Wordt Functional Personal Trainer!

Leer hoe je individuele en groepsactiviteiten in kunt zetten om mensen te laten bewegen en sporten met plezier.


Hans van der Perk is al een vertrouwd gezicht bij Hamel als trainer maar zal dit jaar ook een rol gaan spelen in deze opleiding. Hans is Crossfit instructeur en mede-eigenaar van Crossfit Asperen. Hans is breed geschoold en onder andere Vitaal Coach.

 

Life Coach

Heb je belangstelling in het functioneren van ons brein en wil je meer leren over je medemens en vooral ook jezelf?


De opleiding Life Coach geeft je de mogelijkheid om je als zelfstandig coach aan de slag te gaan en is onderdeel van de opleiding Vitaalcoach. De lesstof is interessant en de praktische toepasbaarheid is eindeloos

 

Oerslank

Voorts zijn we content dat Yvonne van Stigt vanaf komend jaar de door haar ontwikkelde methode Oerslank komt verzorgen.

Alle gewichtsconsulenten krijgen ermee te maken, cliënten die niet of nauwelijks afvallen terwijl ze de richtlijnen wel toepassen.


Yvonne is ervaringsdeskundige en pionier en laat zien hoe je de oorzaken kunt herkennen en deze cliënten wel met succes kunt begeleiden. Je leert de oorzaak van het probleem te herkennen, aan te pakken en een op maat gesneden advies voor je cliënt te maken. Bij deze scholingsdagen hoort een oergezond lunchbuffet.

 

Heb je vragen of wil je meer weten naar aanleiding van deze nieuwsbrief? We nodigen we je uit om contact op te nemen!

 

Rest ons iedereen een prettige zomervakantie te wensen en wie weet tot ziens!