Klik hier voor de online versie.

Hamel College - Derde nieuwsbrief 2015 - Klik hier als je de inhoud niet goed kan lezen

Nieuws

Dit is de derde nieuwsbrief van het jaar 2015 met onder andere nieuwe bijscholingen. Houd onze nieuwsbrieven in de gaten voor de laatste ontwikkelingen! Heb je vragen over een van de onderwerpen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact via info@hamelcollege.nl (of reply) of bel 0183-634300.

1 - Nieuw pand

Op een prachtige zichtlocatie

Eerder dan oorspronkelijk gepland hebben we in augustus intrek genomen in ons nieuwe pand. Dit nieuwe pand is gesitueerd op een prachtige zichtlocatie. In de straat is er mogelijkheid om je lunch te kopen bij de supermarkt en naast ons is een ambachtelijke chocolatier gevestigd. Onze tip: puur met cayennepeper. Er zijn voor onze cursisten kortingsbonnen beschikbaar.

Op 150 meter van ons pand is een parkeergarage. Voor de route, kijk op onze site.


2 - BOOT!

Geef je snel op voor deze cursus

Op 31 oktober kun je bij ons meedoen aan de workshop BOOT!. Geef je snel op en maak zelf een lesplan voor een uitdagende training met geïntegreerde spelvormen. Leer de juiste combinaties te maken tussen kracht, snelheid, agility, plyometrie, stabiliteit en cardio. Of geniet bij deze praktische workshop van het buitenspelen gecombineerd met een effectieve training.


Tijdens deze cursus komen technieken en verschillende trainingsvormen aan bod voor de drie energiesystemen waarop het GEMS trainingsprincipe gebaseerd is.

Inschrijven http://hamelopleidingen.nl/opleidingen/workshops/boot/

Zie ook onze speciale aanbieding:3=4 http://hamelopleidingen.nl/opleidingen/workshops/#c518


3 - VitalQ

De vitaliteit van de medewerkers vergroten

Ben je op zoek naar een mooi product voor je bedrijf om de vitaliteit van de medewerkers te vergroten? Dan ben je op zoek naar VitalQ! Een prachtig instrument voor workshops of als leidraad voor een gesprek tussen Vitaalcoach en medewerker. Een prachtig boekje gecombineerd met een inlog laat je zien wat jouw Vitaalcirkel is en samen met de Vitaalcoach kun je bespreken hoe je deze cirkel groter kunt maken.

VitalQ wordt momenteel, in samenwerking met Beter Doen ingezet bij Libbey. Libbey en de ondernemingsraad zijn enthousiast. De Vitaalcoach die via Hamel College is ingezet krijgt een spreekuur en wordt een vast aanspreekpunt voor de medewerkers die de vitaliteit willen vergroten. Het vangnet met de professionals van Beter Doen staat tot haar beschikking en de medewerker staat centraal. Mooi dat een bedrijf dat doet voor haar medewerkers. Voor Beter Doen en Hamel College zijn dit weer goede stappen op weg naar meer mooie zakelijke projecten. Meer informatie over Vital@ http://hamelopleidingen.nl/bedrijven/vitalq/


4 - Hamel register

Coaches kunnen zich gratis registreren

Hamel College biedt haar coaches de mogelijkheid zich te registeren op onze website.

Dit Hamel register is een zoekwijzer voor bezoekers die op zoek zijn naar een Gewichtsconsulent, Functional Personal Trainer, Life- of Vitaalcoach bij hen in de buurt. We merken inmiddels dat het register steeds vaker wordt bekeken.

Wil je een kijkje nemen in ons register?

Mocht je je willen registeren, stuur een email naar info@hamelcollege.nl zodat wij jou de formulieren toe kunnen sturen.

Deelname is gratis!


5 - Facebook

Like ons en mis niets

We willen meer aandacht besteden aan onze Facebookpagina met leuke en leerzame berichten, foto’s van het Hamel College en nieuwtjes. Like onze pagina en mis niets!

https://www.facebook.com/hamelcollege