Klik hier voor de online versie.

Hamel College - Tweede nieuwsbrief 2015 - Klik hier als je de inhoud niet goed kan lezen

Nieuws

Dit is de tweede nieuwsbrief van het jaar 2015 met onder andere nieuwe bijscholingen. Houd onze nieuwsbrieven in de gaten voor de laatste ontwikkelingen! Heb je vragen over een van de onderwerpen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact via info@hamelcollege.nl (of reply) of bel 0183-634300.

1 - The Lean Jump

De tweede cursus start in september

De tweede cursus The Lean Jump gaat van start in september. De resultaten van de cursisten die de eerste Lean Jump gevolgd hebben zijn spectaculair te noemen! Gewichtsverlies tussen de 4 en 13 kg, een vermindering van 6-7% van het lichaamsvet met behoud van, en soms zelfs toename, van de vetvrije massa!

Het programma is uitdagend te noemen en vraagt om een goede dosis intrinsieke motivatie.

The Lean Jump bestaat uit uitgekiende trainingen, hierop afgestemde maaltijden (heerlijke recepten), ontspanningsmomenten en het aanzetten van de thermoregulatie middels cryo protocollen.

In het programma komen ook foerageer momenten voor. Terug naar de oertijd waarin de mens eerst in beweging moest komen om zijn voedsel te vergaren. Korte, intensieve beweegmomenten die de vetverbranding aanzetten.

Wil je dit programma zelf volgen met professionele begeleiding kijk dan in ons register wie deze cursus heeft gevolgd!


2 - Swing, Boot & Hit

Een nieuwe cursus

Neem deel aan de nieuwe uitdagende praktijk 3 daagse Swing, Boot & Hit. Een nieuwe cursus, volgens het door Hamel ontwikkelde GEMS training concept, voor iedereen die meer uit zijn training of lessen wil halen! 


In deze driedaagse gaan we aan de slag met outdoor bootcamp, kettlebells en High Intensive Boxing! Verantwoord, veilig, uitdagend maar bovenal leuk en functioneel! Toepasbaar voor iedere doelgroep.

Tijdens deze cursus komen technieken en verschillende trainingsvormen aan bod voor de drie energiesystemen waarop het GEMS trainingsprincipe gebaseerd is.

Voor meer informatie: http://hamelopleidingen.nl/opleidingen/cursussen/swing-boot-hit/


3 - Accreditatie EHFA Opleiding Functional Personal Trainer

Wij zijn trots ...

... op het verkrijgen van de accreditatie door de European Health and Fitness Association (EHFA) voor onze opleiding tot Functional Personal Trainer.

Naast het feit dat onze opleiding al ’NASM Approved’ was (National Academy of Sports Medicin USA) hebben we nu dus ook deze belangrijke erkenning vanuit de EHFA.

Twee belangrijke maatschappelijke relevante erkenningen in de wereld van het vak Personal Trainer.  


4 - Hamel register

Coaches kunnen zich gratis registreren

Hamel College biedt haar coaches de mogelijkheid zich te registeren op onze website.

Dit Hamel register is een zoekwijzer voor bezoekers die op zoek zijn naar een Gewichtsconsulent, Functional Personal Trainer, Life- of Vitaalcoach bij hen in de buurt.  

Wil je een kijkje nemen in ons register?

Mocht je je willen registeren, stuur een email naar info@hamelcollege.nl zodat wij jou de formulieren toe kunnen sturen.

Deelname is gratis!


5 - Facebook

Like ons en mis niets

We willen meer aandacht besteden aan onze Facebookpagina met leuke en leerzame berichten, foto’s van het Hamel College en nieuwtjes. Like onze pagina en mis niets!

https://www.facebook.com/hamelcollege