Schrijf je in voor de Hamel College-nieuwsbrief

Wij houden je graag op de hoogte. Natuurlijk met actuele informatie over onze opleidingen en bedrijfstrainingen, dat spreekt voor zich. De nieuwsbrief zit verder boordevol interessante weetjes over vitaliteit, nieuws over het Hamel College en leuke acties. 

Schrijf je snel in en mis niks!

Wil je je profiel aanpassen?

Vul het e-mailadres in waarmee je bent ingeschreven. Je krijgt een link toegestuurd op dat e-mailadres. Daarmee kun je je profiel aanpassen.Maak als coach een vliegende start

Wist je dat door ons opgeleide (vitaal)coaches regelmatig worden ingezet voor onze bedrijfstrainingen? Wij bemiddelen en faciliteren. Zo brengen wij onze Hamel visie optimaal over én maak jij als coach kans op een vliegende start.

Register

Ben je op zoek naar een consulent of (vitaal)coach in jouw regio? In ons register staan alle door het Hamel College opgeleide coaches en consulenten geregistreerd.

Hamel VitaalShop

In de Hamel VitaalShop vind je producten die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Deze producten sluiten nauw aan bij onze opleidingen. De VitaalShop is daarom een handig hulpmiddel voor onze cursisten. Natuurlijk zijn ook niet-cursisten van harte welkom in de VitaalShop.