We werken nog lang en gelukkig

Veel bedrijven hebben te maken met een snel veranderende en concurrerende economie. Je wilt daarom dat werknemers flexibel en proactief zijn en up to date blijven. Zodat de continuïteit en de ambities van de onderneming waargemaakt wordt.

Wil je die slag samen met medewerkers maken? En als werkgever aantrekkelijk zijn? Zodat je kan beschikken over voldoende energiek en gemotiveerd personeel. Wil je jongere mensen binden en ouderen productief houden? Dan is inzetten op ‘vitaliteit’ de moeite waard.

In onze beleving gaat dat verder dan een stoelmassage of een gezonde lunch in de kantine. Vitaliteit zit in de bedrijfscultuur; in de manier waarop medewerkers gezond, gemotiveerd en geïnspireerd kunnen werken. Wij gaan daar graag met je oriënterend over in gesprek.

 

VitalQ - Your Vital Qualityscan

Preventieve programma’s, iedereen zal eraan moeten geloven je kent het wel: Dure formulieren waarin confronterende en medisch georiënteerde vragen worden gesteld aan medewerkers. Dat kan leuker!

Speciaal voor de zakelijke markt heeft Hamel College VitalQ Qualityscan ontwikkeld. Het programma is beschikbaar voor eindgebruikers maar ook om jouw zakelijke klanten mee te bedienen. Meer informatie over VitalQ

 

Maatwerk

Je bedrijfsvoering stellen wij centraal. Er is geen ‘one size fits all’ aanpak. Uitgangspunt is dat je de vitaliteit van medewerkers beter weet te managen en risico’s op werkstress afnemen. Om bij oplopende werkdruk goed te blijven presteren, bieden wij tools, trainingen en trajecten aan. Zowel voor het management en de dagelijkse leiding, alsmede voor specifieke teams of individuele medewerkers.

 

 

Aandacht voor leefstijl loont

Medewerkers die vitaal en weerbaar zijn, geven meer energie, hebben meer passie, zijn leuker om bij en mee te werken en presteren beter. Deze energie voelen klanten ook! Om persoonlijk vitaal te zijn is slim eten, bewegen en denken -vanuit onze visie- de basis. Onze workshops over leefstijl keuzes zijn daarom kort en krachtig.

Mentale bedrijfsfitness werkt

Mentaal fit blijven bij druk op het werk is soms topsport. In onze trainingen maken we de balans op tussen energiegevers en energievreters. Het draait allemaal om voldoende energiecapaciteit en -herstel. Daarbij spelen managers, leidinggevenden en planners een belangrijke rol. Voor de uitvoering heeft Hamel tools ontwikkeld.

Powernap toegestaan?

Eén van onze opdrachtgevers is bezorgd over de toenemende groep werknemers boven de 45 jaar. De directie vraagt zich af: hoe werken we nog lang, gelukkig en gezond samen? Een goede vraag! Omdat er in shifts gewerkt wordt, is het Hamel programma gericht op effectief slapen, eten en bewegen.