Wat houdt de cursus Oerslank in?

Bij de opleiding gewichtsconsulent leer je cliënten te begeleiden naar een gezonde leefstijl vol vitaliteit. Met veel aandacht voor voeding die dicht bij de natuur staat. Uitgangspunten in jouw behandelplan zijn de lichaamssamenstelling en het sport- en beweeggedrag van jouw cliënt. In de praktijk merk je dat deze aanpak bij veel maar niet bij iedereen werkt, hoe hard ze hun best ook doen. Het lichaam doet namelijk precies waar het voor ontworpen is: overleven!

Wat leer je in de cursus Oerslank licentie B:

• Je leert waarom deze cliënten niet afvallen.

• Je leert waarom voorgaande diëten niet werkten.

• Je bent in staat om een individueel plan voor je cliënt samen te stellen

• Naast deze basiskennis leer je in deze dagen veel over de achtergronden van oervoeding en de werkingsmechanismen van stress en de gevolgen hiervan voor het lichaam.

Ervaringsdeskundige en pionier Yvonne van Stigt heeft deze scholing ontwikkeld en is de docent.

Licentie / Certificaat

Na het volgen van deze cursus ben je in staat om je cliënt heel concreet met behulp van stappenplannen en een werkboek te begeleiden naar een gezond gewicht. Je ontvangt een certificaat van deelname en een Oerslank B licentie.

Oerslank gewichtsconsulentes worden een jaar lang gratis op de Oerslankwebsite vermeld. Vanzelfsprekend wordt je, indien gewenst, ook vermeld in het register van het Hamel College.

Inschrijven cursus Oerslank

Data 16 januari, 20 februari en 20 maart 2017 13 september, 11 oktober, 8 november 2017
Locatie Gorinchem Gorinchem
Lesdag Maandag woensdag
Lestijd 10:00 – 17:30 10:00 - 17:30
Lesgeld incl. Oerslank lunch en lesmateriaal GESTART € 370,-
  Inschrijven Inschrijven